Vastuullisuus osana rakentamista

22.02.2021

Folks osana OP Kiinteistösijoituksen vastuullisuusraporttia

Vallilan Konepajan alueella sijaitsevat VR:n entiset koulutuskeskus, konttori sekä ruokala olivat käyttötarkoituksensa päässä, mutta osa helsinkiläistä kaupunkikuvaa ja tärkeä palanen Konepaja-alueen historiaa. OP-Palvelukiinteistöt -erikoissijoitusrahasto ja Real Estate Fund Finland III Ky, jotka ostivat ja omistavat kohteen yhdessä, toteuttivat rakennuksissa täydellisen saneerauksen, jonka myötä tilat muutettiin moderniksi hotelliksi.

VR:n vanhat toimistorakennukset muutettiin vanhaa kunnioittaen moderniksi hotelliksi Helsin- gin Vallialassa. Saneerauksessa huomioitiin vastuullisuusteemat monella tapaa, ja se näkyy myös vuokralaisen, The Folks Hotel Konepajan toiminnassa.

Konversio konttori- keskuksesta hotelliksi oli vaativa hanke, minkä lopputulos on upea urbaani hotelli, joka luo lisää elämää Konepajan alueelle.

Salkunhoitaja Anni Lakanen

Lue lisää

Summer Rate - 21.04.2022
Folks X Linnanmäki! - 20.04.2022
Iloisen vapun paketti - 29.03.2022
Happy Mother’s Day - 25.03.2022
Koko perheen talviloma! - 27.01.2022