Huolehdimme turvallisuudestasi

31.12.2021

Hyvä vieraamme,

Meille on tärkeintä vieraidemme sekä henkilökuntamme turvallisuus ja terveys. 

Hotellimme henkilökunta käyttää kasvomaskeja ja suosittelemme myös vieraitamme käyttämään kasvomaskia hotellin yleisissä tiloissa. Olemme myös tehostaneet siivous- ja hygieniatoimiamme ja käsidesiä on vieraidemme saatavilla hotellin yleisissä tiloissa.

Jotta voimme tarjota elämyksellisen ja turvallisen vierailun kaikille, edellytämme koronapassia hotellin aamiaisella sekä aulabaarissa. Myös ravintola Albina edellyttää koronapassia illallisella. Huomioittehan ystävällisesti, että voimassa olevien rajoitusten mukaisesti alkoholijuomien anniskelu päättyy kello 17.

Aluehallintoviraston tekemän päätöksen mukaisesti saunat, kuntosali sekä pukuhuoneet ovat suljettuina 24.1.2022 asti.

Kiitos ymmärryksestänne ja lämpimästi tervetuloa The Folks Hotel Konepajalle viihtymään!