Syö & Juo

The Folks Hotel Konepaja sijaitsee monien kiinnostavien ravintoloiden läheisyydessä, joista luonnollisesti lähin on hotellin kivijalan tunnelmallinen kortteliravintola Albina. Henkilökuntamme neuvoo suositusten ja varausten kanssa.

Ravintola Albina

Hotellin kivijalassa sijaitsee keittiömestari Teemu Auran, sommelier Antti Paasosen ja ravintoloitsija Riku Stenrosin lämminhenkinen illallisravintola ja viinibaari Albina. Täällä tarjotaan parasta mitä luonto meille milloinkin antaa, läheltä ja kestävästi. Aina käsityönä ja suurella lempeydellä.

Kattoterassi Alexis

Käsityönä tehdyt cocktailit, jännittävä viinilista ja paikalliset oluet. Albinan ravintoloitsijoiden Alexis on pieni kattobaari talvipuutarhan keskellä, joka kesäisin avaa ympärilleen suuren ja ehkä kaupungin aurinkoisimman terassin – missä tietysti on myös paras boogie.

Common Kitchen

Rauhallinen ilta omassa huoneessa, itsetehty pasta ja lempielokuvasi? Hotellin yhteinen keittiö on tehty niitä iltoja varten, jolloin haluat kokata itse sen sijaan että aina söisit ravintolassa. Hyvin varusteltu keittiömme on kaikkien vieraidemme käytettävissä, silloin kuin heille sopii.

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan Albina-ravintolassa. Tarjoamme terveellisen ja herkullisen aamupalan, keskittyen paikallisiin raaka-aineisiin ja luomutuotteisiin huomioiden erilaiset ruokavaliot. Kaikki leivät, leivonnaiset ja croissantit tulevat Patisserie Teemu Auran leipomosta päivittäin. Varaa aamiainen päivää aiemmin Folks-digipalvelusta tai vastaanotosta.