Syö & Juo

The Folks Hotel Konepaja sijaitsee monien kiinnostavien ravintoloiden läheisyydessä, joista luonnollisesti lähin on hotellin kivijalan tunnelmallinen kortteliravintola Albina. Henkilökuntamme neuvoo suositusten ja varausten kanssa.

Ravintola Albina

Hotellin kivijalassa sijaitsee keittiömestari Teemu Auran, sommelier Antti Paasosen ja ravintoloitsija Riku Stenrosin lämminhenkinen illallisravintola ja viinibaari Albina. Täällä tarjotaan parasta mitä luonto meille milloinkin antaa, läheltä ja kestävästi. Aina käsityönä ja suurella lempeydellä.

Kattoterassi Alexis

Käsityönä tehdyt cocktailit, jännittävä viinilista ja paikalliset oluet. Albinan ravintoloitsijoiden Alexis on pieni kattobaari talvipuutarhan keskellä, joka kesäisin avaa ympärilleen suuren ja ehkä kaupungin aurinkoisimman terassin – missä tietysti on myös paras boogie.

Common Kitchen

Rauhallinen ilta omalla porukalla, itsetehty ruoka ja lempimusiikki? Hotellimme yhteiskeittiö on tehty niitä iltoja varten, jolloin vieraamme haluavat kokata itse. Smegin kodinkoneilla, Fiskarsin välineillä, Bang & Olufsenin bluetooth-kaiuttimella ja Meiran mausteilla varusteltu keittiömme on kaikkien vieraidemme käytettävissä.

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan Albina-ravintolassa. Tarjoamme terveellisen ja herkullisen aamupalan, keskittyen paikallisiin raaka-aineisiin ja luomutuotteisiin huomioiden erilaiset ruokavaliot. Kaikki leivät, leivonnaiset ja croissantit tulevat Patisserie Teemu Auran leipomosta päivittäin.

LoungeBar

Hotellin vastaanoton yhteydessä toimivassa LoungeBarissa on tarjolla pienempään nälkään mm. wrappeja ja salaatteja, vaikka mukaan napattavaksi. Juomia löytyy moneen makuun, niin alkoholittomia kuin alkoholillisia. Kysy juomasuosituksia esim herkullisten tapas- ja juustolautasten juomavaihtoehtoiksi.