Kokoukset & Tilaisuudet

Etsitkö palaverille paikkaa? Tai kaipaatko isompaa keittiötä perhejuhliin? Vai oletko kiertuejärjestäjä, ja haluat tarjota yhtyeelle yksityiskäyttöön laadukkaan majoituskokonaisuuden? Hotellistamme on moneksi!

Vanha Konttori

Oma punatiilitalo Helsingin kantakaupungista? 

  • 1 Suite & 6 Minisuitea
  • 10 Superior Plus-huonetta
  • 2 Corner Officea – tiimityötilaksi tai kokouskäyttöön
  • Majoitustilat jopa 40 henkilölle  

Vanha Konttori on Pasilan Konepajan vanhin rakennus. Bruno F. Granholmin suunnittelema Konttori on valmistunut vuonna 1901. Entiseen VR:n toimistorakennukseen on saneerattu 19 premium-hotellihuonetta. 1950-luvulta peräisin olevat, entisöidyt kattomaalaukset. Leveät ikkunapuitteet sekä korkeat huoneet henkivät Konepajan kulta-aikojen historiaa. Rakennus on varattavissa kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön. 

Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kiertuemajoituksiin, johtoryhmille, hallituksille, urheilujoukkueille tai tärkeään juhlapäivään.

Uusi Konttori

Tiimisi urbaani tukikohta? 

  • 6 Standard-huonetta (twin / double) ja 1 Standard Single huone 
  • Yksityinen aulatila ryhmätyötilaksi tai työpajakäyttöön
  • Suora hissiyhteys saunoille, kuntosalille sekä kattoterassille
  • Majoitustilat 13 henkilölle  

  

Bertel Gripenberg & Co -arkkitehtitoimiston suunnittelema uusi toimistorakennus eli meidän sanoin Uusi Konttori valmistui vuonna 1981 kiinni ruokalarakennuksen pohjoisjulkisivuun. 

Uusi Konttori korvasi osittain Vanhan Konttorin ja toi Konepajalle toivottua lisätoimistotilaa. Uuden Konttorin ikkunoista avautuivat maisemat Pasilan ratapihalle, Konepajalla sekä Aleksis Kiven kadun yli aina Linnanmäelle saakka. 

Soveltuu hienosti tiimipäiviä, hyvinvointiviikonloppuja tai vaikka polttareita varten. 

Cabinet Roastery

max. 15 henkilöä

tilan koko: 22 m2

Cabinet Roastery on sisustettu yhteistyökumppanimme Meiran kanssa. Tila on varustettu laadukkaalla etäpalaveritekniikalla esim. Teams tai Skype for Business käyttöä varten. Lisäksi tilassa on langaton näytön peilaus sekä piirtotaulu. Tila on varattavissa myös juhlatilaisuuksiin.

Cabinet Konepaja

max. 12 henkilöä

tilan koko: 19 m2

Tila on varustettu laadukkaalla etäpalaveritekniikalla esim. Teams tai Skype for Business käyttöä varten. Lisäksi tilassa on langaton näytön peilaus sekä piirtotaulu. Tila on varattavissa myös juhlatilaisuuksiin.

Joogatila

max. 25 henkilöä

tilan koko: 39 m2

Kuntosalimme yhteydessä on venyttelyyn ja rentoutumiseen tarkoitettu joogatila, joka taipuu myös aktivoivan kokoustamisen tarpeisiin. Joogatilassa on myös laadukas etäpalaveritekniikka sekä piirtotaulu.

Corner Office

max. 6 henkilöä

tilan koko: 26 m2

Vanhassa Konttorissa on kaksi erillistä, keittiöllä varustettua, kodinomaista neuvotteluhuonetta. Huoneissa ei ole lainkaan vuoteita.

Common Kitchen

tilan koko: 30 m2

Rauhallinen ilta omalla porukalla, itsetehty ruoka ja lempimusiikki? Hotellimme yhteiskeittiö on tehty niitä iltoja varten, jolloin vieraamme haluavat kokata itse. Smegin kodinkoneilla, Fiskarsin välineillä, Bang & Olufsenin bluetooth-kaiuttimella ja Meiran mausteilla varusteltu keittiömme on kaikkien vieraidemme käytettävissä. Keittiö on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Lounge

tilan koko: 24 m2

Rentouttava keinutuoli tai kotoisa sohva, oma lempimusiikki ja lasillinen viiniä. Hotellin vastaanoton vieressä sijaitsee vieraidemme oma olohuone. Ville Leinon maalaama Folks-taulu, Bang & Olufsenin bluetooth-kaiutin ja 1920-luvun punatiiliseinä tekevät tilasta hotellimme signature-tilan. Tila on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Pysäköinti

Hotellin sisäpihalla maksullinen pysäköinti sekä sähköautojen latauspisteet hotellin vieraille.

Tilakyselyt, suunnitteluapu & varaukset

Sales
+358 10 207 4712
sales@folkshotels.fi