Folksin paketit

Etsimässä inspiraatiota? Kurkkaa täältä valmiit pakettimme, ja valitse sopivin. 

Uusi vuosi 2024

Tarjoamme uuden vuoden juhlijoille pullollisen kuplivaa Superior, Boutique, Corner ja Loft huoneluokkien majoituksiin 31.12.2023.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä mikäli toivot Proseccon sijasta alkoholitonta versiota.

Ravintola Albinasssa tarjolla Uudenvuoden menu, joka sisältää 6 ruokalajia. Hinta 85€/ruokailija. Pöytävaraukset suoraan ravintolaan, tai voit kertoa majoitusvarauksen yhteydessä mihin aikaan toivoisit pöytävarauksen, niin teemme sen puolestasi. Herkullisen aamiaisen voit lisätä varaukselle majoitusvarausta tehdessäsi.

Luonnollisesti myös perinteinen sekä höyrysaunamme lämpiävät vieraillemme aamuin illoin, ja kuntosali, joogahuone sekä yhteiskeittiömme ovat käytettävissä 24/7.

Majoitusvaraukset sivun oikeasta reunasta Varaa tästä painikkeesta!


Teatteriyökylä -paketit

Suomen Komediateatterin huikea syyskauden revyy palaa tänä vuonna hauskempana ja suurempana kuin koskaan.

Ilta Pilalla -revyyn ja majoituksen The Folks Hotel Konepajalla voi nyt varata yhdestä paikasta. Sivun oikean reunan VARAA TÄSTÄ painikkeesta.

Teatteripaketteja on tarjolla kahta eri kokonaisuutta:

 • Basic Paketti sisältää majoituksen yhdeksi yöksi Solo-, Duo- tai Boutique-huoneessa ja teatteriliput majoittujille. Hinta alkaen 111,50€/ hlö
 • Premium Paketti sisältää majoituksen yhdeksi yöksi kahdelle Boutique-huoneessa, sekä teatteriliput, 3 ruokalajin illallisen ravintola Albinassa ja aamiaiset kahdelle. Hinta 199€/hlö.

Varaukset tulee tehdä viimeistään vuorokausi ennen majoittumista ja ne tulee maksaa varauksen yhteydessä. Peruutus ei ole mahdollinen, muutokset ovat mahdollisia revyyn näytöspäivät huomioiden.

Teatteriliput toimitetaan sähköisesti viimeistään varauksesta seuraavana arkipäivänä. Ilmoitathan varauksen infokenttään mihin näytökseen haluat teatteriliput.

Premium-paketin tilauksen yhteydessä tulee myös ilmoittaa toivomansa illallisaika.

Teatterin istumapaikat määräytyvät parhaiden vapaana olevien paikkojen mukaan. Näytöspäivät voit tarkistaa täältä.


Lovers’ Folks

Hemmottele rakkaintasi: Majoitus kahdelle romanttisessa miljöössä, huoneessa valmiina odottamassa kortti, jonka tekstin voit itse muotoilla, herkullista suklaata ja tietysti kukkia. Myös pullo laadukasta roseeviiniä kuuluu ehdottomasti tähän kokonaisuuteen! 

Suosittelemme lämpimästi tähän pakettiin Loft tai Corner huoneitamme, mutta voit valita vapaasti oman lempihuonekategoriasi.

Varaukset viimeistään yksi vuorokausi ennen saapumista. Maksuton peruutus päivää ennen saapumista kello 16 asti. Aamiainen on ostettavissa erikseen 20 € / hlö.

Löydät paketin varausjärjestelmästämme, erillistä koodia ei tarvita.

Paketti sisältää 

 • majoituksen kahdelle valitussa huoneluokassa
 • kortin, vapaavalintaisella tekstillä
 • suklaata ja kukkia huoneessa
 • Roseeviinipullon huoneessa
 • kuntosalin, joogatilan, saunojen ja yhteiskeittiön käytön

Wellness for Folks!

Kaipaako kehosi huoltoa ja mielesi irtiottoa arjesta? Wellness For Folks pakettimme hemmottelee niin kehoa kuin mieltä!  

Kokonaisuuteen kuuluu majoitus upeassa Corner huoneessamme kahdelle, kotimainen kosmetiikkatuotesetti ja vitamiinivedet valmiina jääkaapissa odottamassa. Hyvät yöunet takaa Tempurin ihanat sängyt, joista mahdollisuus nauttia pitkälle iltapäivään, sillä pakettiin kuuluu myös myöhäisempi uloskirjautumisaika.

Kuntosalimme, joogatilamme sekä perinteinen ja höyrysaunamme ovat myös käytettävissänne. Aamiaiset varattavissa lisämaksusta, tai voitte valmistaa itse oman aamiaisenne yhteiskeittössämme. Vastaanotostamme on kesäaikaan myös vuokrattavissa Fatbiket, mikäli haluatte nauttia lähistön mainioista pyöräreiteistä.

Kehonhuoltoon sopivia palveluita ostettavissa hotellin tiloissa toimivalta NK Sports & Wellnessiltä. Varaa hoidot täältä.

Paketin hinta kahdelle 249€/yö

Paketti sisältää

 • majoituksen kahdelle Corner huoneessa
 • Flow Cosmeticsin hemmottelevan tuotepaketin
 • Vitamin Well juomat kahdelle
 • myöhäisen uloskirjautumisen klo 14
 • kuntosalin, joogatilan, saunojen ja yhteiskeittiön käytön

Löydät paketin varausjärjestelmästämme, erillistä koodia ei tarvita. Maksuton peruutus päivää ennen saapumista kello 16 asti.


Gourmet Getaway!

Kulinaristisille nautiskelijoille.

Majoitu haluamassasi huoneluokassa. Huoneessa odottaa herkullinen tervetulolahja, käsintehdyn kotimaisen suklaan muodossa. Kolmen ruokalajin illallismenu tarjoillaan arvostetussa Ravintola Albinassa. Menu saatavilla myös vegaanisena.

Seuraavan aamun tunnelmallinen buffetaamiainen, kynttilän valossa nautittuna varmistaa parhaan mahdollisen aloituksen päivälle.

Löydät paketin varausjärjestelmästämme, erillistä koodia ei tarvita. Voimassa tiistai-lauantai välillä alkaviin varauksiin. Maksuton peruutus vuorokautta ennen saapumista kello 16 mennessä.

Paketti sisältää

 • majoitus kahdelle valitussa huoneluokassa.
 • rasia herkullista kotimaista käsitehtyä suklaata.
 • 3 ruokalajin illallismenu sekä buffet-aamiainen Ravintola Albinassa. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa toive illallisajasta, sekä mahdolliset erikoisruokavaliot / allergiat.
 • kuntosalin, joogatilan, saunojen ja yhteiskeittiön käytön

Celebration package for Folks!

Syntymäpäivät, vuosijuhla, nimipäivä tai vain juhlallisempi irtiotto arjesta suunnitteilla? Tervetuloa The Folks Hotel Konepajalle! Celebration pakettiimme kuuluu majoitus valitsemassasi huoneluokassa kahdelle, huoneessa valmiina odottamassa pullo Proseccoa, kukkia ja kortti, jonka tekstin voit itse muotoilla. Kaiken kruunaa herkulliset suklaiset kakkupalat (vegaaniset), jotka ovat Patisserie Teemu Auran käsialaa.

Varaukset viimeistään neljä vuorokautta ennen saapumista. Maksuton peruutus päivää ennen saapumista kello 16 asti.

Löydät paketin varausjärjestelmästämme, erillistä koodia ei tarvita. Aamiainen on ostettavissa erikseen 20 € / hlö, 6-12-vuotiaat 10 € ja alle 6-vuotiaat veloituksetta.

Paketti sisältää:

 • majoituksen kahdelle valitussa huoneluokassa
 • pullon Proseccoa, kukkia ja kortin, vapaavalintaisella tekstillä, huoneessa odottamassa
 • suklaiset kakkupalat kahdelle (vegaaniset) a la Teemu Aura Patisserie
 • kuntosalin, joogatilan, saunojen ja yhteiskeittiön käytön