Folksin paketit

Etsimässä inspiraatiota? Kurkkaa täältä valmiit pakettimme, ja valitse sopivin. 

Kesän Taïka – Exclusive and Limited

Toivottakaamme Kesän Taïka tervetulleeksi The Folks Hotel Konepajalle. Tästä pääsee nauttimaan vain 6 nopeinta, sen verran harvinaislaatuinen Taika on kyseessä. Taïka on elegantti korkealuokkainen kuohuviini, jota on valmistettu Espanjassa vain 3200 pulloa.

Kuohuviinin nimi Taïka viittaa hiljaisuuteen ja henkisyyteen. Viini on saanut inspiraationsa munkkien käyttämästä kuohuviinin valmistustavasta ancestral-metodista.

Viinin rypäleet on kerätty käsin yhdeltä viinitarhalta ja fermentoitu 25 hehtolitran teräksisissä tankeissa. Fermentointi on keskeytetty jäännössokerin ollessa sopivalla tasolla, jotta toinen fermentointi onnistuu pullossa lisäämättä sokeria. Kypsytetty pullossa 60 kuukautta.

Varaa nyt oma Kesän Taïka elämyksesi. Pakettiin sisältyy valintasi mukaan majoitus kahdelle Superior-, Boutique-, Loft-, Corner- tai The Atelier- huoneessa, jossa on valmiina odottamassa Castell D’Encus, Costers del Segre tilalta tuleva Taika- kuohuviinipullo ja napostelulautanen. Valitsemalla tämän paketin saat majoituksen 20% edullisemmin.

Napostelulautaselta löytyy juustoja, oliiveja, viikunahilloa ja ruisnappeja.

Löydät paketin VARAA TÄSTÄ painikkeen takaa, erillistä koodia ei tarvita. Lisäpalveluina varattavissa myös esimerkiksi herkullinen aamiainen ravintola Albinassa ja myöhäisempi huoneenluovutus.

Varmista omasi, ennen kuin nämä myydään loppuun!


Teatteriyökylä-

Prinsessa Pikkiriikki on esitys siitä, miten pelottavasta tulee vähemmän pelottava ja siitä, miten jokin pelottava saattaakin olla ihan vain pelokas. Se on myös esitys Hurmaavasta huvipuistosta, jonne jokainen haluaa mennä olipa hän sitten tyttö, poika tai kummitus. Ja siitä miten kaikilla meillä on yhteisiä unelmia ja kun niitä toteuttaa yhdessä, unohtaa pelätä.

Teatterielämyksen ja majoituksen The Folks Hotel Konepajalla voi nyt varata yhdestä paikasta sivun oikeasta reunasta VARAA TÄSTÄ painikkeesta. Saat kaiken tarvitsemasi yhdellä varauksella! Ja helppous jatkuu myös näytöspäivänä, sillä hotellilta on vain alle 10 minuutin kävelymatka teatterille.

Prinsessa Pikkiriikki Paketti sisältää majoituksen yhdeksi yöksi valitsemassasi huoneluokassa ja teatteriliput majoittujille. Halutessasi voit lisätä varausvaiheessa myös aamiaiset hotellin Albina ravintolassa tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää hotellin hyvin varusteltua yhteiskeittiötä.

Valitsemalla tämän paketin säästä majoituksesta jopa 30% ja myös näytöslippujen hinta on edullisempi kuin normaalisti.

Varaukset tulee tehdä viimeistään vuorokausi ennen majoittumista ja ne tulee maksaa varauksen yhteydessä. Peruutus ei ole mahdollinen, muutokset ovat mahdollisia teatterinäytöksen näytöspäivät huomioiden.

Teatteriliput toimitetaan sähköisesti viimeistään varauksesta seuraavana arkipäivänä. Teatterin istumapaikat määräytyvät parhaiden vapaana olevien paikkojen mukaan. Lisätietoja löydät täältä


Wine lovers- limited edition

Majoitu Superior-, Boutique-, Loft-, Corner- tai The Atelier- huoneessamme ja nauti upeasta Vall Llach Aigua De Llum -viinistä juustojen kera. Tämä paketti erinomaisesti sopii niin kumppanin hemmotteluun kuin ystävien irtiottoon arjesta.

Vall Llach Aigua De Llum on espanjalainen, kuiva ja keskihapokas valkoviini Prioratin viinitilalta noin 1,5h ajomatkan päässä Barcelonasta.

Viinin kypsästä hedelmäisyydestä voi aistia päärynän, omenan ja persikan aromeja, hennon hapokkuuden säestämänä.

Juustolautaselta löytyy kolmea eri juustoa, viikunahillon ja ruisnappien kera. Mitä muuta voi toivoa täydelliseltä illalta?

Valitsemalla tämän paketin saat majoituksen 20% edullisemmin.

Löydät paketin VARAA TÄSTÄ painikkeen takaa, erillistä koodia ei tarvita. Lisäpalveluina varattavissa myös esimerkiksi herkullinen aamiainen ravintola Albinassa ja myöhäisempi huoneenluovutus.

Huom! Näitä paketteja on rajallinen määrä myynnissä, joten varaa heti!


Lovers’ Folks

Hemmottele rakkaintasi: Majoitus kahdelle romanttisessa miljöössä, huoneessa valmiina odottamassa kortti, jonka tekstin voit itse muotoilla, herkullista suklaata ja tietysti kukkia. Myös pullo laadukasta roseeviiniä kuuluu ehdottomasti tähän kokonaisuuteen! 

Suosittelemme lämpimästi tähän pakettiin Loft tai Corner huoneitamme, mutta voit valita vapaasti oman lempihuonekategoriasi.

Varaukset viimeistään yksi vuorokausi ennen saapumista. Maksuton peruutus päivää ennen saapumista kello 16 asti. Aamiainen on ostettavissa erikseen 20 € / hlö.

Löydät paketin varausjärjestelmästämme, erillistä koodia ei tarvita.

Paketti sisältää 

 • majoituksen kahdelle valitussa huoneluokassa
 • kortin, vapaavalintaisella tekstillä
 • suklaata ja kukkia huoneessa
 • Roseeviinipullon huoneessa
 • kuntosalin, joogatilan, saunojen ja yhteiskeittiön käytön

Wellness for Folks!

Kaipaako kehosi huoltoa ja mielesi irtiottoa arjesta? Wellness For Folks pakettimme hemmottelee niin kehoa kuin mieltä!  

Kokonaisuuteen kuuluu majoitus upeassa Corner huoneessamme kahdelle, kotimainen kosmetiikkatuotesetti ja vitamiinivedet valmiina jääkaapissa odottamassa. Hyvät yöunet takaa Tempurin ihanat sängyt, joista mahdollisuus nauttia pitkälle iltapäivään, sillä pakettiin kuuluu myös myöhäisempi uloskirjautumisaika.

Kuntosalimme, joogatilamme sekä perinteinen ja höyrysaunamme ovat myös käytettävissänne. Aamiaiset varattavissa lisämaksusta, tai voitte valmistaa itse oman aamiaisenne yhteiskeittössämme. Vastaanotostamme on kesäaikaan myös vuokrattavissa Fatbiket, mikäli haluatte nauttia lähistön mainioista pyöräreiteistä.

Kehonhuoltoon sopivia palveluita ostettavissa hotellin tiloissa toimivalta NK Sports & Wellnessiltä. Varaa hoidot täältä.

Paketin hinta kahdelle 249€/yö

Paketti sisältää

 • majoituksen kahdelle Corner huoneessa
 • Flow Cosmeticsin hemmottelevan tuotepaketin
 • Vitamin Well juomat kahdelle
 • myöhäisen uloskirjautumisen klo 14
 • kuntosalin, joogatilan, saunojen ja yhteiskeittiön käytön

Löydät paketin varausjärjestelmästämme, erillistä koodia ei tarvita. Maksuton peruutus päivää ennen saapumista kello 16 asti.


Gourmet Getaway!

Kulinaristisille nautiskelijoille.

Majoitu haluamassasi huoneluokassa. Huoneessa odottaa herkullinen tervetulolahja, käsintehdyn kotimaisen suklaan muodossa. Kolmen ruokalajin illallismenu tarjoillaan arvostetussa Ravintola Albinassa. Menu saatavilla myös vegaanisena.

Seuraavan aamun tunnelmallinen buffetaamiainen, kynttilän valossa nautittuna varmistaa parhaan mahdollisen aloituksen päivälle.

Löydät paketin varausjärjestelmästämme, erillistä koodia ei tarvita. Voimassa tiistai-lauantai välillä alkaviin varauksiin. Maksuton peruutus vuorokautta ennen saapumista kello 16 mennessä.

Paketti sisältää

 • majoitus kahdelle valitussa huoneluokassa.
 • rasia herkullista kotimaista käsitehtyä suklaata.
 • 3 ruokalajin illallismenu sekä buffet-aamiainen Ravintola Albinassa. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa toive illallisajasta, sekä mahdolliset erikoisruokavaliot / allergiat.
 • kuntosalin, joogatilan, saunojen ja yhteiskeittiön käytön

Celebration package for Folks!

Syntymäpäivät, vuosijuhla, nimipäivä tai vain juhlallisempi irtiotto arjesta suunnitteilla? Tervetuloa The Folks Hotel Konepajalle! Celebration pakettiimme kuuluu majoitus valitsemassasi huoneluokassa kahdelle, huoneessa valmiina odottamassa pullo Proseccoa, kukkia ja kortti, jonka tekstin voit itse muotoilla. Kaiken kruunaa herkulliset suklaiset kakkupalat (vegaaniset), jotka ovat Patisserie Teemu Auran käsialaa.

Varaukset viimeistään neljä vuorokautta ennen saapumista. Maksuton peruutus päivää ennen saapumista kello 16 asti.

Löydät paketin varausjärjestelmästämme, erillistä koodia ei tarvita. Aamiainen on ostettavissa erikseen 20 € / hlö, 6-12-vuotiaat 10 € ja alle 6-vuotiaat veloituksetta.

Paketti sisältää:

 • majoituksen kahdelle valitussa huoneluokassa
 • pullon Proseccoa, kukkia ja kortin, vapaavalintaisella tekstillä, huoneessa odottamassa
 • suklaiset kakkupalat kahdelle (vegaaniset) a la Teemu Aura Patisserie
 • kuntosalin, joogatilan, saunojen ja yhteiskeittiön käytön