Saapumisohjeet

Lentokentältä:

Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee kätevästi taksilla hotellillemme. Taksimatka kestää noin 20-25 minuuttia. Eri taksiyhtiöt lähtevät kaikki samasta paikasta lentoaseman tuloaulan ulkopuolelta. Hinta taksiyhtiöstä ja vuorokauden ajasta riippuen on noin 40-60 euroa.

Myös lentokenttäjuna liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta keskustaan. Junat P ja I kulkevat Pasilan asemalle noin 25 minuutissa. Junamatkan hinta ABC-vyöhykelipulla on 4,10 €. Aikataulutiedot löytyvät HSL:n nettisivuilta. Pasilan asemalta kävelee hotellille noin 15 minuutissa tai viidessä minuutissa raitiovaunulla numero 9. Lähin pysäkki on Sturenkatu.

Helsingin keskustasta:

Helsingin keskustasta sekä päärautatieasemalta pääsee hotellille raitiovaunuilla 9 ja 3. Numero 9 tuo Sturenkadun pysäkille, joka on aivan hotellimme edustalla. Numero 3 tuo Alppilan pysäkille, mistä on 4 minuutin kävelymatka hotelillemme. Raitiovaunumatkan hinta on HSL:n AB-vyöhykelipulla 3,10 €.

Länsisatamasta:

Länsisatamasta pääsee kätevästi suoraan hotellimme edustalle raitiovaunulla numero 9. Matka kestää noin 35 minuuttia. Matkaan tarvitsee AB vyöhykelipun, joka kustantaa 3,10 €.

HSL:n lippuja saa kätevästi ostettua joko lataamalla HSL:n sovelluksen puhelimeen tai lippuautomaateista, joita löytyy joiltakin raitiovaunupysäkeiltä. Vaihtoehtoisesti HSL:n lippuja voi ostaa myös R-kioskeilta sekä S-ryhmän kaupoista.

Omalla autolla:

Alueen pysäköintipaikoista lisätietoja vastaanotostamme puh: +358 10 207 4700.