Saunat, Kuntosali & Hyvinvointi

Saunaosastolla ja kuntosalilla saadaan hyvä startti päivään tai rentoudutaan iltaan. Tilat ovat vapaasti vieraidemme käytössä.

Saunat

Meillä voit nauttia sekä suomalaisesta saunasta että höyryhuoneesta aamu- ja ilta-aikaan. Saunaosastomme on esteetön.

Kuntosali

Kuntosalimme on varustettu Precorin laadukkailla laitteilla. Salilla on mahdollista treenata mm. vapailla painoilla, kahvakuulilla sekä cardio-laitteilla. Kuntosali on kaikkien vieraidemme käytettävissä.

Joogatila

Kuntosalimme yhteydessä on venyttelyyn ja rentoutumiseen tarkoitettu joogatila, joka taipuu myös aktivoivan kokoustamisen tarpeisiin. Tila on mahdollista varata yksityiskäyttöön.

Hyvinvointi

Haluamme tarjota vieraillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Wellness-osastollamme hyvinvointi- ja liikunta-alan ammattilaiset NK Sport & Wellnesiltä toivottavat vieraamme lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan rentouttavista hieronnoista, sekä muista terapeuttisista palveluista.

Voit myös osallistua viikoittaisille kehoa huoltaville pienryhmätunneille, sekä varata itsellesi tai ryhmällesi suunnitellun yksityistunnin. Lisätiedot ja ajanvaraukset www.nksportsandwellness.fi suora linkki -> NK Sports & Wellness