Arvomme

Avoimuus

Kaikki toimintamme perustuu avoimuuteen: niin vieraitamme, ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan, kuten myös yrityksen sisäisestikin.

Luottamus

Toimimme niin kuin kerromme toimivamme. Osaamme työmme ja tunnemme hotellimaailman. Luotamme sekä henkilökuntamme osaamiseen ja tilanteiden ratkaisukykyyn että yhteistyökumppaneidemme ammattitaitoon.

Vastuullisuus

Hotellitoimijana ymmärrämme vaikutuksemme ympäristöön ja yhteisöön. Olemme sitoutuneet kaikessa toiminnassamme vastuulliseen toimintatapaan. 

Folks Hotels Oy tukee YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Olemme allekirjoittaneet YK:n Global Compact-aloitteen. Näin sitoudumme noudattamaan aloitteen 10 periaatetta koskien ihmisoikeuksia, ympäristöä, työelämää ja lahjonnan vastaista toimintaa. Koemme, että nämä meille sydäntä lähellä olevat asiat ovat tärkeitä myös vieraillemme.

The Folks Hotel Konepajalla käytettävä sähkö on 100 prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.  

Ympäristövastuullisuuden toimenpiteet ovat niitä arjen pieniä tekoja – myös hotellivierailun aikana. Voimme esimerkiksi valita pullotetun veden sijaan maailman parasta pohjavettämme hanasta valutettuna, sekä lajitella vierailun aikana kertyvät jätteet.

Kesäkuussa 2023 The Folks Hotel Konepajalle on myönnetty kestävän kehityksen Good Travel Seal-sertifikaatti.